Vacante

#Let’s Go Travel #LGT #maldive #calatorii #vacante #summit

De ce sa calatoresti in Maldive in 2023? Expertii LGT iti dau raspunsul

Ani la rand Maldive a reprezentat destinatia de vacanta pentru milioane de turisti. Acest lucru nu este o pura intamplare, ci rezultatul eforturilor de dezvoltare si promovare a zonei. Conditiile de sedere sunt impresionante, pozitionarea geografica este mai mult decat favorabila, iar pretul pe care il platesti atinge un nivel rentabil, raportat la ceea ce primesti in schimb. Daca nu ai mai vizitat zona pana acum, asigura-te ca ai parte de conditii impecabile si alege sa organizezi sejurul cu ajutorul unor profesionisti care vor avea grija ca fiecare detaliu sa fie pus la punct. 

Alege un sejur in Maldive prin Let’s Go Travel si bucura-te de momente unice in schimbul unor preturi foarte avantajoase!

Descopera atractiile principale ale zonei

Felul in care natura si-a dezlantuit magia aici este ceva cu totul. Apa cu nuante de verde, nisipul fin si stralucitor, zonele pline de vegetatie, toate te vor face sa crezi ca esti intr-un paradis departe de cotidian. Aceasta frumusete este continuata prin arhitectura specifica locului, bogata in casute de mici dimensiuni, dar foarte primitoare si calduroase. Si daca privelistile de la suprafata iti dai respiratia, lumea subacvatica de va fascina complet. O singura sesiune de snorkeling te va ajuta sa explorezi din plin aceste taramuri pline de pesti colorati si corali impresionanti.

Poti de asemenea sa te aventurezi intr-un zbor cu hidroavionul pentru a admira intregul arhipelag de la inaltime. Lista de sporturi nautice pe care le vei putea incerca aici iti vor oferi senzatii de nedescris, de la paddle board, wind surfing sau kayak, la plimbari pe dunele de nisip din mijlocul oceanului sau vizite la un parc acvatic plutitor. Desi activitatile pe care le ai la dispozitie sunt nenumarate, ai ocazia sa te bucuri si de momente de liniste deplina in zone private de pe plaja care iti vor da ragaz sa explorezi vizual fiecare centimetru de paradis colorat.

Unde te cazezi in Maldive? Analizeaza ofertele speciale LGT

Parte importanta din experienta pe care o vei avea in aceasta destinatie de vis o reprezinta locatia in care vei sta. Majoritatea hotelurilor sunt de 4 sau 5 stele si iti propun pachete All Inclusive. Totusi, diversitatea de optiuni poate fi coplesitoare si de aceea ai la dispozitie cateva recomandari care se afla ani de ani in topul turistilor.

Bandos Maldives iti ofera o experienta inedita daca iti doresti ceva diferit in loc de clasicele cladiri uriase, ai ocazia sa experimentezi traiul in casute special amenajate dupa stilul traditional. Acoperisul inalt din lemn sau stuf, cu balcoane spatioase si imprejurimi pline de vegetatie sunt principalele aspecte care contureaza un spatiu unic. Pe o insula de 8 km ai la dispozitie zeci de astfel de puncte de cazare care iti confera conditii excelente. Piscinele cu bar, centrele spa, sala de sport, terenurile de tenis, badminton, squash si tenis de masa, precum si programele de activitati pentru copii sunt doar cateva dintre facilitatile incluse. Poti inchiria aceste locatii in pachete complete de 2462 EUR de persoane pentru 7 nopti.

 

OBLU XPErience Ailafushi este un complex de 4 stele situat exact la malul marii. Camerele sunt dotate complet cu tot ce ai putea avea nevoie, insa principalul punct de atractie il reprezinta zona exterioara. Vei putea explora un teren impresionant cu zeci de zone foarte frumoase, plus un ponton care iti permite sa mergi in largul marii. Acest resort dispune de piscina in aer liber, centru de fitness, program de divertisment seara si receptie cu program nonstop, plus locuri de joaca pentru copii, ceea ce nu iti va da voie sa te plictisesti. Costul pentru un sejur de 7 nopti porneste de la 2189 EUR de persoana, insa daca te organizezi din timp, vei putea avea parte de toate acestea la un pret mult mai mic.

 

Pe lista unitatilor de cazare care iti ofera momente speciale in Maldive se numara si Hotelul Cinnamon Velifushi Maldives. Conceptul caselor plutitoare interconectate este unul de-a dreptul special si ceea ce vei trai aici este unic. Desi te bucuri de un aspect traditional si un cadru intim, luxul este prezent la fiecare pas. Camere dotate ultra modern sunt propuse spre inchiriere, plus facilitati extra in centrul complexului, cum ar fi un restaurant, un bar si un lounge comun. Piscina in aer liber, centrul de fitness si programul de divertisment in timpul serii completeaza perfect oferta de facilitati de care vei putea beneficia din plin. Pachetul complet pentru un sejur de 7 zile si 7 nopti incepe de la 2569 EUR de persoana si include biletele de avion si alte aspecte esentiale de care nu va mai trebui sa iti faci griji atat timp cat colaborezi cu echipa LGT.

 

Viseaza, calatoreste, povesteste cu Let’s Go Travel si da o noua fata vacantelor din Maldive!

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea