Vacante

#pensiune andreea esca #revelion local andreea esca #revelion #andreea esca #cazare

Cat te costa sa faci Revelionul la Andreea Esca? Orice roman isi permite sa se cazeze la pensiunea vedetei

Chiar daca au mai ramas doar cateva zile pana la Revelion, multi romani inca nu s-au hotarat unde isi vor petrece noaptea dintre ani.

 

Jurnalistii de la Click au venit insa in ajutorul romanilor si au aflat cat costa sa isi petreci Revelionul in pensiunea pe care Andreea Esca o detine in Porumbacu de Sus (Sibiu). Potrivit sursei citate, pretul nu este deloc unul mare si orice roman isi permite sa se cazeze in locatia vedetei.

Format din casute rustice, complexul detinut de Andreea Esca este la mare cautare in tot timpul anului, pretul normal al unei nopti de cazare fiind de 130 de lei. Insa nu si de Revelion, cand vedeta de la PRO TV a marit tariful. Chiar si asa, pretul nu este foarte mare.

Cei de la Click afirma ca, din informatiile lor, o noapte de cazare in perioada Revelionului costa 350 de lei in pensiunea detinuta de Andreea Esca, iar in acest pret este inclus si micul dejun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea