Machiaj & Cosmetica

#tratament spa #spa

Cum sa iti oferi un tratament facial ca in SPA, la tine acasa

Tratamentele de la SPA, pot fi reproduse si acasa, pentru a te bucura de un ten mai luminos, mai radiant si mai tanar.

Chiar daca nu ai mai facut acest lucru pana acum este timpul sa o faci pentru ca oricine poate avea parte un asemenea tratament, in confortul casei. Unori, doar rutina zilnica s-ar putea sa nu fie suficienta pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti.

Important aici, este sa te folosesti de produsele potrivite, sa fie de calitate, precum sunt produsele coreene de pe Radiant Beauty si sa inveti cateva tehnici de baza pentru aceasta rutina.

Un tratament SPA nu este recomandat doar tenului tern, lipsit de stralucire sau tenului cu probleme, ci oricarei femei care isi doresti un aspect mai stralucitor si mai tanar.

Iata deci, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

Primul pas - Curata tenul

Cel mai important pas in ingrijirea tenului pe care nu trebuie sa il omiti, indiferent ca ai o rutina simpla sau una complicata este curatarea tenului. Curatarea tenului de impuritati, exces de ulei si machiaj este importanta pentru a-ti mentine tenul sanatos si frumos.

Foloseste un produs de curatare, special pentru aceasta tehnica masand cu miscari circulare si blande si apoi clateste foarte bine pielea cu apa curata.

Pasul 2 - Exfolierea

Dupa ce ai efectuat primul pas, exfolierea pielii este un alt important pentru a curata pielea in profunzime si a o pregati pentru urmatorul pas in rutina SPA. Aici te poti folosi de produse homemade sau de produse din magazinele de nisa.

Atentie. Nu folosi aceste produse in jurul ochilor.

Pasul 3 - Vaporizarea fetei

Vaporizarea sau aburirea pielii ajuta la deschiderea porilor dar si la absorbtia mai buna a produselor ulterioare pe care le vei folosi.

Poti utiliza doar apa sau infuzie de plante. Pune apa intr-o craticioara sau un lighean mai mic, acopera-ti capul cu un prosop si stai cu fata in aburi timp de 10 minute.

Pasul 4 - Aplica o masca faciala

Mastile de fata au diferite proprietati le poti utiliza in functie de tipul tenului. Fie ca ai nevoie de curatare mai profunda, detoxifiere, de o piele mai radianta sau de hidratare, vei obtine aceste beneficii in urma utilizarii mastilor.

Aici, te poti folosi de masti pasta facute in casa din ingrediente naturale sau utilizeaza masti din magazinele de profil sau cele de tip servetel.

Pasul 5 - Tonifierea pielii

Tonifierea pielii aduce foarte multa stralucire tenului tau si inchide porii care s-au deschisi la pasul vaporizarii. 

Si aici la dispozitie o multitudine de produse potrivite tenului tau, pe care le poti utiliza. Sau iti poti prepara tu o solutie folosind o lingura de otet de mere si o lingura de apa.

Pasul 6 - Hidratarea pielii

Ultimul pas este hidratarea pielii. Acest pas iti va aduce acel aspect de piele sanatoasa si tanara. O piele uscata va parea mult mai matura decat este si este mult mai predispusa la anumite afectiuni. Evita produsele cu alcool pentru a nu usca pielea.

Hidratarea se face chiar si pentru tenul gras, folosind produse adecvate.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului