Machiaj & Cosmetica

#metodda inedita #exfoliere buze

Cum sa iti exfoliezi buzele cat mai repede. Ce metoda inedita trebuie sa incerci

Este foarte usor sa iti exfoliezi buzele cu ingrediente banale, care nu costa mult si se pot gasi oriunde. Buzele tale o sa iti multumeasca daca o sa te folosesti de un truc eficient, bazat pe cateva produse naturale. Nu trebuie sa depui foarte mult efort pentru a beneficia de asa ceva!

 

Trebuie sa te folosesti de o lingura de zahar, o lingura de miere, o lingurita de ulei de cocos si o lingurita de ulei de avocado. Uleiul de avocado poate sa fie inlocuit si cu uleiul de masline, in caz ca acesta ti se pare mai la indemana. Amesteca acest incredient cu zaharul intr-un vas mic, apoi adauga mierea si uleiul de cocos.

Asteapta pana cand vezi ca ingredientele s-au omogenizat si ai obtinut o pasta groasa. Aplica continutul pe buze si maseaza timp de 2-3 minute, potrivit Girly.ro. Acest scrub trebuie sa fie folosit de 2 sau 3 ori pe saptamana. Clateste pasta cu apa. Ulterior, poti sa recurgi la un balsam de buze pentru un efect mai puternic.

Sursa foto: Pixabay

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului