Vedete din Romania

#data afara #teo #concediere

Teo Trandafir, data afara de la Kanal D? Noi detalii: „Nu mai putea sa faca audienta”

La inceputul lunii iunie, in presa s-a scris ca emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D a disparut din grila brusc, fara a fi oferite prea multe detalii.

 

Dupa ce au vazut ca presa a speculat ca Teo Trandafir a fost data afara, cei de la Kanal D au afirmat ca postul a trecut la grila de vara, si din aceasta cauza vedeta nu mai poate fi vazuta la televizor.

Zilele trecute, Radu Herjeu, fost coleg cu Teo Trandafir la Antena 1 si actual membru CNA, a afirmat ca ii pare rau pentru vedeta, dar ca audientele erau clar in scadere.

„Au scos-o pe Teo de pe post. Nu mai putea sa faca audienta ca atunci cand era la PRO TV, asta e firesc. S-a si consumat Teo, are foarte multi ani in spate, in televiziune. E fata desteapta, nu moare de foame, a castigat cat sa traiasca trei vieti linistite. Eu cred ca poate, ca ea ar putea sa se reinventeze. Eu ma uit si la italieni. La ei e un alt sistem. Vedetele TV nu sunt aruncate pe strada, sunt pastrate pana la capat, am vazut multi prezentatori TV care au stiut sa produca altceva, nu neaparat in alt stil, caci nu mai poti sa faci mari schimbari. Poate ca nici pentru ea sa nu mai fie o provocare televiziunea. Daca nici ea n-a facut televiziune, atunci cine? A avut toti invitatii, audiente, glorie... Ar putea reveni si la radio, ea asa a debutat, facea emisiunea de dupa-amiaza, ar putea infiinta si o firma care sa se ocupe de imaginea unor personalitati, caci unele sufera foarte mult la acest capitol. Ca membru CNA, eu n-am amendat-o niciodata, pentru ca emisiunea ei nu a avut niciodata reclamatii”, a spus Radu Herjeu pentru EGO.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare