Vedete din Romania

#vica blochina parasita de fiul sau #vica blochina #fiu vica blochina

Show-ul Survivor i-a distrus familia! Vica Blochina, parasita de unicul ei fiu: „E la tatal lui”

Concurenta la Survivor Romania 2023, Vica Blochina s-a aflat printre primele vedete care au parasit jungla din Republica Dominicana si s-au intors in Romania.

 

Cand inca se afla in show-ul de la PRO TV, Vica Blochina a dezvaluit ca are un mare regret: Edan, fiul el si al lui Victor Piturca, nu mai vorbeste cu ea, pentru ca a plecat la Survivor! „Copilul meu nu vorbeste cu mine, pentru ca am plecat la aceasta competitie. Nu a vrut sa plec”, a spus fosta balerina.

Acum, la aproximativ o luna de cand Vica Blochina s-a intors in Romania, unul dintre apropiatii ei a stat de vorba cu jurnalistii de la Click, carora le-a dezvaluit ca Edan nu s-a mai intors la mama lui, ci a ramas acasa la Victor Piturca.

„Nu stiu nimic de fiul Vicai, decat ca este la tatal lui. Ea nu vorbeste cu nimeni despre acest subiect. Nimic, dar chiar nimic! Stiu ca se vad constant, vorbesc la telefon si cam atat. Baiatul o sa locuiasca de acum cu tatal lui. El mai vine pe la ea, dar cam atat. Vicai ii este greu cu situatia in care se afla acum, dar a asimilat totul si se adapteaza din mers. Ea spune ca ii este mai bine copilului acolo, asa zice ea. Nu stiu de ce a ajuns la concluzia asta. Nu justifica motivul, evita total subiectul”, a spus pentru Click un apropiat al Vicai Blochina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare