Vedete din Romania

#decizie gina pistol #gina pistol #antena 1

Gina Pistol, mutre soc: „Asa am simtit”! A lasat Antena 1 pentru PRO TV?

La sfarsitul unii februarie, dupa aproximativ sapte ani petrecuti la Antena 1, Gina Pistol a dezvaluit ca a luat decizia de a se retrage din televiziune, pentru a petrece mai mult timp alaturi de familia ei.

 

Frumoasa vedeta a nascut in luna martie a anului 2021, astfel ca acum, la doi ani de cand a devenit pentru prima data mama, ea a afirmat ca nu se mai intoarce la Antena 1.

Asa cum era de asteptat, multa lume a speculat ca, odata plecata din trustul Intact, Gina Pistol va semna cu PRO TV, deoarece acolo lucreaza Smiley, partenerul ei de viata. Insa intr-un interviu pentru Click, vedeta a lamurit acest aspect.

„Mi se pare normal sa fac asta, sa ma axez pe familia si pe copilul meu. Acum imi doresc sa iau o pauza, pentru ca am avut ultimii doi ani din viata destui de grei. Asa ca am vrut sa iau o pauza. Bineinteles ca o sa ma intorc in televiziune! Nu stiu cand. Acum vreau sa ma bucur de momentele frumoase alaturi de cei dragi. Sunt doar speculatii cu plecarea mea la PRO TV. Nu este nimic adevarat. Am renuntat momentan pentru o perioada la TV, pentru ca asa am simtit”, a spus Gina Pistol.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului