Pentru ea

#navigare placuta #calvin klein jeans

Navigare placuta in lumea nuantelor Calvin Klein Jeans

E vara, iar tu sigur ai chef de party, de calatorii si, cel mai important, pofta de a te exprima fix in stilul tau, stilul Calvin Klein!

 

Hai sa alegem un punct de plecare, cum ar fi, de exemplu, magazinul online Collective.

Sau, daca esti din Bucuresti si ai chef de explorare urbana, ar putea sa ti se potriveasca la fel de bine si cele 6 locatii fizice Collective, fie ca e vorba de magazinul din Piata Universitatii, cele doua din AFI Cotroceni, Collective si Scotch & Soda, cel din Baneasa Shopping City, din Bucuresti Mall sau cel magazinul Park Lake.

Barbati, femei copii. Jeansi, tricou, pantaloni scurti, 3 sferturi sau bermude? Hanorac, borseta sau shorts? Pe negru, albastru sau galben? Ar putea parea o alegere dificila la o prima privire sau mai bine zis, scrollare. Dar dupa ce vei pasi in universul Calvin Klein Jeans din shop-ul online Collective, vei vedea ca site-ul e foarte bine organizat, astfel incât, navigarea prin cele peste 10 pagini de produse sa fie cât mai usoara. Functia Outfit View de pe pagina te va face sa te indragostesti de mai multe produse in acelasi timp, asa ca recomandam sa o folosesti cu prudenta. Asa vei descoperi ce produse Calvin Klein Jeans se potrivesc cel mai bine impreuna, incât sa te bucuri de o tinuta completa la finalul sesiunii de shopping.

Ca sa-ti arati dragostea pentru brandul pe care ai decis sa-l porti cu tine mereu, vei descoperi ca cele mai multe produse au imprimeul Calvin Klein Jeans imprimat in diferite zone, un motiv de mândrie atunci când iesi in oras sau la o sueta cu prietenii. Sa nu uitam un detaliu important, totusi. Daca te abonezi la newsletter-ul Collective, ai automat 10 la suta reducere la prima comanda pe site. Fain, nu-i asa?

O paleta impresionanta de culori, un curcubeu al nuantelor si o multime de modele asortate stilului tau te asteapta in colectia Calvin Klein Jeans, de la Collective, fa-ti timp si hai sa explorezi in voie pe site. Garantam ca urmatoarea ta iesire in oras va fi si mai reusita in tandem cu orice model Calvin Klein. Shopping inspirat!

FOTO: collectiveonline.com/ro-ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare