Sfaturi culinare

#curatare nuca de cocos #cocos #nuca de cocos

Trucul simplu care te ajuta sa cureti nuca de cocos fara efort

Nuca de cocos este foarte savuroasa, dar si sanatoasa. Este ideal sa o consumi proaspata deoarece are toti nutrientii de care organismul tau are nevoie. Consumata sub forma de fulgi, aceasta isi pierde o mare parte din nutrienti in procesul de preparare.

Prin urmare, daca vrei sa te bucuri de un gust unic, autentic, este important sa incerci, macar o data in viata, o nuca de cocos proaspata.

Multi sunt insa descurajati de coaja exterioara a acesteia care este foarte tare, ceea ce face ca nuca sa fie greu de desfacut. Exista insa un truc super simplu care te v ajuta sa descfaci o nuca de cocos precum un profesionist. Iata cat este de simplu. Dupa ce il inveti cu siguranta nu vei mai evita sa cumperi nuca de cocos proaspata.

Cum sa cureti nuca de cocos in timp record, fara efort

Uita-te cu atentie la nuca de cocos si vei observa ca are trei puncte. Acolo, coaja este mai sensibila. Cu ajutorul unei bormasini, da doua gauri in acele punte pentru a scurge zeama.

La urma, va trebui doar sa gati nuca de cocos cu un ciocan pana cand coaja se poate indeparta. Cu un curatator de legume curata si coaja interioara a nucii si tai-o apoi dupa preferinte. Serveste-o ca atare sau alaturi de alte preparate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului