Horoscop lunar

#august 2022 #horoscop august 2022 #predictii #horoscop #horoscop lunar #astrologie

Horoscop august 2022! Vacante, drame si batai de cap

Luna august este o luna a vacantelor. Desi multi dintre nativi asteapta cu nerabdare aceasta perioada, nu va fi pentru toti una benefica. Desi unii nativi se vor bucura de succes in plan profesional sau au sansa vietii lor in plan personal, pentru altii este o luna a dramelor si batailor de cap. Iata ce ti-au pregatit astrele, in functie de zodie, pentru luna august.

Berbec

Luna august este o luna riscanta pentru nativii nascuti sub semnul Berbecilor. Acestia pot avea parte de perioade tensionate in viata de cuplu si chiar in relatiile cu prietenii. Pentru unii nativi se intrevad chiar despartiri. In plan profesional, nativii se pot confrunta cu evenimente sau conjuncturi dificile. Sunt favorizate insa investitiile. In ceea ce priveste sanatatea, este recomandat ca Berbecii sa se fereasca de stres.

Taur

Pentru Tauri luna august vine cu multiple realizari. In viata de cuplu, nativii isi concentreaza atentia asupra partenerului si isi doresc sa faca impreuna cat mai multe lucruri. Este o luna benefica planurilor de viitor. In ceea ce priveste cariera, astrele sunt din nou de partea nativilor. Acestia au parte de reusite in afaceri, iar banii vor veni foarte usor la finalul lunii.

Gemeni

Gemenii au parte de o luna favorabila in plan sentimental. Au parte de dragoste, fericire si realizari comune. Cei singuri au sanse mari sa-si gaseasca sufletul-pereche. In ceea ce priveste cariera, este o luna a deciziilor si a analizei. Sitatia financiara de la finalul lunii va depinde de acest lucru. Nativii nu trebuie insa sa-si neglijeze sanatatea.

Rac

Pentru Raci luna august inseamna distractie. Se gandesc mai mult la vacanta si au tendinta de a neglija sarcinile de munca. Nici in dragoste nu iau totul in serios, preferand mai mult aventurile in schimbul unui un angajament ferm. In schimb, cei implicati intr-o relatie serioasa sunt sfatuiti sa mai lase de la ei luna aceasta.

Leu

In dragoste, Leii care se afla intr-o relatie stabila au parte de stabiltate si sunt constienti de faptul ca responsabilitatea si indeplinirea sarcinilor cotidiene sunt foarte importante. Cei singuri se pot indragosti de cineva din sfera lor profesionala. In plan profesional, luna august se anunta a fi una aducatoare de sansa, bani si noi colaborari. Nativii nu trebuie sa-si neglijeze sanatatea luna aceasta.

Fecioara

Fecioarele au parte de o luna plina dar benefica in mare parte. In plan sentimental sunt favorizate relatiile cu cineva din alta tara sau este posibil ca nativii sa plece intr-o vacanta alaturi de persoana iubita. In ceea ce priveste cariera, nativii vor munci din greu insa veniturile nu vor intarzia sa apara. Nativii trebuie sa fie insa atenti la starea de sanatate.

Balanta

Luna august este o luna benefica relatiilor de cuplu si dragoste, pentru nativii nascuti sub semnul Balantei. Nu acelasi lucru se poate spune insa despre starea de sanatate a nativilor care pare destul de subreda. In ceea ce priveste cariera, este o luna favorabila schimbarilor si a realizarilor profesionale. Eforturile le vor fi rasplatite pe masura.

Scorpion

Scorpionii singuri vor avea parte de iubiri patimase si experiente intime unice, insa implinirile sufletesti vor lipsi complet in aceasta luna. In plan profesional nativii reusesc sa se faca rapid remarcati de superiori si au mari sanse sa-si sporeasca prestigiul. Castigurile nu se vor lasa asteptate. Nu se intrevad probleme de sanatate.

Sagetator

Pentru Sagetatori luna august vine cu multe provocari atat in plan profesional cat si personal. Viata personala a nativilor nu este una satisfacatoare si se pot ivi tensiuni in viata de cuplu. In acelasi timp, nativii vor avea parte de momente tensionate si in viata profesionala. Vor avea nevoie de multa ambitie si o atitudine pozitiva pentru a trece cu bine peste aceasta perioada. Atentie la sanatate!

Capricorn

Capricornii vor avea parte de o luna cu suisuri si coborasuri pe toate planurile. In plan sentimental nativiilor le va fi dificil sa mentina armonia in cuplu si pot aparea dispute sau racirea relatiei. In acelasi timp, in plan profesional, nativii trebuie sa depuna eforturi uriase pentru a duce sarcinile la indeplinire. Starea de sanatate nu trebuie neglijata! 

Varsator

Varsatorii au parte de o luna favorabila in plan sentimental. Cei singuri au sansa sa intalneasca o persoana deosebita, iar cei aflati deja intr-o relatie se bucura de fiecare clipa petrecuta alaturi de partener. In ceea ce priveste cariera se intrevad situatii favorabile si realizari in munca de echipa. Castigurile nu se lasa asteptate.

Pesti

Pentru Pesti luna august este o luna benefica in toate planurile. In plan sentimental se anunta logodne si consolidari ale relatiei iar in plan profesional, Pestii au parte de realizari. Banii nu se vor lasa asteptati pentru acesti nativi, inas trebuie sa fie extrem de atenti cand semneaza un contract.

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro