Dragoste

#semne ca esti prea disponibila #dating #dragoste

5 semne ca esti mult prea disponibila

Intalnirile sunt un joc, iar relatiile sunt un act de echilibru. Daca inainte regula pentru femei era sa se lase greu prinse in joc, acum, cand regula nu se mai aplica, unele femei au o alte problema. Sunt mult prea disponibile.

 

Barbatii asociaza adesea aceasta trasatura cu disperarea. Asadar, nu vrei sa fii prea disponibila, dar nici nu vri sa dati impresia ca esti mult prea greu de obtinut. Pare complicat? Poate fi! Care este echilibrul perfect? Iata cinci moduri de a-ti da seama daca esti prea disponibila!

1. Accepti intalniri sau invitatii de ultim moment

Daca da, s-ar putea sa fii prea disponibila. Barbatii isi doresc femei care sunt dorite de altii. El se va intreba de ce nimeni altcineva nu te-a invitat in oras. Este ilogic, dar adevarat. Cel mai bun sfat este sa eviti sa fii disponibila pentru solicitari in aceeasi zi sau de ultim moment. Un barbat ar trebui sa te invite in oras cu cel putin 24 de ore inainte de intalnirea efectiva.

2. Ii raspunzi intotdeauna la telefon 

Acesta este un semnal de alarma pentru el. Data viitoare cand te suna, lasa apelul sa intre in casuta vocala. Barbatilor le plac provocarile si vor sa simta ca urmaresc o femeie. Da-i ceva de urmarit.

3. I-ai permis instantaneu sa reprogrameze o intalnire dupa ce a anulat-o 

Aceasta este o greseala uriasa. Cu exceptia cazului in care a anulat din cauza unui dezastru natural sau a unei urgente familiale, nu ar trebui sa accepti imediat o alta invitatie. Ar trebui sa refuzi urmatoarele doua invitatii ale lui. Daca el chiar vrea sa se revanseze fata de tine, atunci va deveni mai insistent.

Daca pleaca, inseamna ca nu a fost niciodata cu adevarat interesat. Lasa-l sa se gandeasca la tine. Lasa-l sa se ingrijoreze ca poate nu este singurul care are atentia ta. Acest lucru il va face sa te doreasca si mai mult. 

4. Tu initiezi majoritatea contactelor

Acest lucru este un turn-off pentru majoritatea barbatilor. Ei vor sa te urmareasca - nu invers. Opreste-te imediat si uita de numarul sau de telefon. Contactul ar trebui sa fie initiat de el la inceputurile relatiei.

5. Te intalnesti doar cu un singur tip care nu ti-a cerut sau nu ti-a solicitat o relatie exclusiva

Daca nu a cerut sa fie exclusiva, atunci nu se intalneste exclusiv cu tine. Pastreaza-ti optiunile deschise si intalneste-te cu mai multi tipi deodata. Acesta este un sfat modern, regulile anterioare de dating recomandau sa te intalnesti cu un singur tip la un moment dat. Acest sfat este acum depasit in era internetului.

Dupa cum iti poti da seama, este absolut un act de echilibrare. A fi prea greu de obtinut poate ucide relatia inainte de a incepe. Dar a fi prea disponibil poate ucide interesul unui barbat. Intalnirile necesita un amestec delicat de comportament timid si interes autentic. Mergi pe linia corecta si ii vei cuceri inima.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului